Smartpærer med LED-Filament fra Nedis®

Smart belysning er ikke bare en trend, men også en stor utvikling. Og det er synd å si det, men de fleste smartpærene fortjener ikke noen designpris. Derfor må du ofte velge mellom en stilig lampe eller en standard smarthjemlyspære. Men med smartpærene med LED-filament fra Nedis® hører dette fortiden til. Det er design kombinert med smart teknologi.

Smart, unik belysning med vakker design

Nedis® er et av de første merkene med en serie av smartpærer som virkelig kan ses. Med disse LED-filamentpærene vil du få det varme lyset fra de tidligere, «gamle» lyspærene hjemme, men på en energieffektiv og smart måte. Pærene kombinerer retrodesign med fremtiden, noe som gir et komplett utvalg av smarte LED-filamentpærer. Du finner tre størrelser i vårt utvalg, i to farger. Så du finner alltid den riktige lyspæren som passer til ditt interiør.

Fordelene ved Nedis® Smartpærer med LED-Filament

• Smart LED-filamentbelysning som kan ses
• Enkel å bruke på grunn av tilkobling til WiFi, uten hub eller bro
• Elegant design, gjennomsiktige glasspærer
• Kan dimmes, uten eksterne dimmere
• Talestyring med Google (Home) Assistant og Amazon Alexa
• Enkel betjening, bruk appen eller talestyring
• Gratis Nedis® SmartLife-app
• Enkel å programmere, automatisk på og av

Skap stemningen

Du kan enkelt skape den perfekte atmosfæren for enhver situasjon. Siden disse nye filamentlyspærene kan dimmes, kan du justere dem perfekt i SmartLife-appen i forskjellige scener, en planlagt innstilling som du kan tildele et navn. Du trenger ikke lenger eksterne dimmere med denne praktiske funksjonen.

Enkel å justere, din SmartLife-lyspære

Du trenger ikke å ha teknisk kunnskap for å bruke de nye smarte lyspærene. Alt du trenger er en Nedis® SmartLife-lyspære, Nedis® SmartLife-appen og en WiFi-tilkobling. Ta pæren ut av emballasjen, og følg instruksjonene for å koble pæren til appen. Etter at du har koblet til WiFi-nettverket, vises pæren i oversikten i appen, og du kan slå den på, av eller dimme den. Du kan også kontrollere lampeinnstillingene ved hjelp av talekommandoer via Google (Home) Assistant og Amazon Alexa. Angi for eksempel belysningen basert på solnedgang eller klokkeslett. Du kan også angi scener som du kan bruke til en fest, eller velge en romantisk innstilling.

Nedis® SmartLife-appen

Appen som gjør ditt smarthjem mulig. Den er det sentrale punktet der du kobler til alle Nedis® SmartLife-produktene. Dette betyr at pærene også lett kan kobles til andre SmartLife-produkter og at alle kan betjenes via appen. Herfra kan du betjene alle Nedis® SmartLife-produkter raskt og enkelt, og du gjør hverdagen mye enklere og mer behagelig.