5 Smart Home -trender du må vite om i 2019

Oppvarmingen slås på når du kommer hjem – og slår seg av når du setter deg i bilen. Slå på lys med ett trykk på smarttelefonen, og ta en titt på sikkerhetskameraet uansett hvor du er. I et Smart Home er dette ikke bare fremtiden, men dagens virkelighet.

Smart Home -produkter er utviklet for å gjøre hverdagen vår enklere, smartere og mer komfortabel. Hver dag utvikles nye, smarte produkter som gir en løsning på problemer du ikke visste du hadde. I denne artikkelen hjelper vi deg med å finne frem i Smart Home -verdenen ved å forklare de fem største Smart Home -trendene for 2019.

Ønsker du å holde deg oppdatert? Besøk oss på Facebook!

Trend 1: Si hei til den nye smarthøyttaleren din

«Hei, Google», «Hallo, Alexa» eller «Hei, Siri» er ord vi kommer til å høre oftere i 2019. Det å snakke med en digital assistent på smarttelefonen er blitt helt vanlig. I år kommer disse assistentene inn i stuen din.

Google Home, Apple Homepod og Amazon Echo – alle er smarthøyttalere som gjør det mulig med talestyring av ditt Smart Home . Ja, dette betyr at du kan snakke med huset ditt.

Be Alexa eller Google om å slå på lysene, senke termostaten eller slå på enheter som er koblet til smartplugger. I tillegg til at du får enda mer kontroll over ditt Smart Home , kan disse høyttalerne også fortelle deg om været, om de siste nyhetene eller godnatthistorier.

Trend 2: Spar energi på den enkle og komfortable måten

Med stadig økende energikostnader og den pågående klimadebatten er energibesparing et hett tema i 2019, og kommer til å være det i mange år fremover. Man kan spare energi ved å sitte i et kaldt og mørkt hjem, men ingen vil det. Heldigvis er et  Smart Home  en mye mer komfortabel løsning.

Det å spare energi begynner med å få innsikt i energiforbruket. Våre smartplugger med strømovervåkning gir deg en oversikt over energiforbruket til den pluggen i  SmartLife -appen. Dette gir deg en ukomplisert innsikt i energien som brukes av husholdningsapparatene dine. Liker du ikke tallene du ser? Slå av strømmen med et fingertrykk.

Smarte lys er også en enkel løsning for å spare litt ekstra energi. Ikke bare bruker de den nyeste LED-teknologien, men muligheten til å kontrollere dem ved hjelp av smarttelefonen er også en fordel. La aldri lyset stå på i rom du ikke er i. Med et trykk på smarttelefonen eller en talekommando til smarthøyttaleren kan du enkelt slå av lyset.

Trend 3: Farvel sikkerhetskamera, hallo smart videodørklokke

Bruker du et (smart) sikkerhetskamera for å holde huset trygt? Dette kommer til å bli året til den smarte videodørklokken. Det innebygde kameraet gir deg muligheten til å ta en titt på hva som skjer utenfor døren, men det er ikke alt.

Har du noen gang tenkt på å snakke med det lokale budet, ønske familien velkommen fra kjøkkenet eller få en melding på telefonen når du får uventet besøk? En smart dørklokke gjør alt dette mulig, i dag.

Bytt ut den nåværende dørklokken din med en rask smartløsning, og koble til det nåværende sikkerhetskameraet ditt for et enda sikrere miljø.

Trend 4: Et smartere hjem uten en Smart Home -hub eller -bro

Et  Smart Home  er bare så smart som det svakeste leddet. Vanligvis er  Smart Home -huben eller -broen dette skjøre elementet. En hub brukes til å koble ulike smartenheter til hverandre og Internett. Uten den er de fleste smartenheter ikke så veldig smarte i det hele tatt.

De nyeste teknologiene gjør det mulig å koble til smartenheter uten behov for en hub. Disse enhetene kobles direkte til det trådløse nettverket. Dette gjør det enklere og mer fleksibelt å skape og utvide et  Smart Home .

Alle  Smart Home -produkter fra Nedis®  SmartLife  kan kobles til det trådløse nettverket rett fra esken. Last ned appen for Android eller iOS, og koble  SmartLife -produktene til din personlige konto. Det er opp til deg hvor smart hjemmet ditt kommer til å bli.

Trend 5: Gi Smart Home i gave

Har du vært i bursdagsselskap i det siste? Det er stor sjanse for  Smart Home  var et av emnene som ble diskutert, eller kanskje til og med demonstrert. Smartprodukter er in, og menn, for det meste, er stolte av de nye smartløsningene sine.

Dette gjør et  Smart Home -produkt til den perfekte gaven til bursdager, spesielle begivenheter eller ferier. Med et stadig større utvalg av muligheter og enkel direkte Wi-Fi-tilkobling er det en smart gave å gi. Det er ikke behov for ekstra investeringer, og det er enkelt å legge til enda flere  Smart Home -produkter.

Nå vet du alt om de største  Smart Home -trendene for 2019. Hvilket smartprodukt vil bli starten på ditt personlige  Smart Home ?