Din smarte forretningspartner for B2B

Nedis kan gi tilby produkter med god valuta for pengene for virksomheten din. Når du er ute etter kvalitet, flott utseende og følelse, klar produktinformasjon, dine egne merkevarer for å styrke virksomheten og etter personlig service når du eller brukerne har spørsmål, passer tjenestene våre for deg. 

Ja, jeg vil registrere meg

Hva kan vi hjelpe deg med?

Nedis har vært en samarbeidspartner for forhandlere i over 35 år. Med elektronikkrelaterte løsninger og produkter for kontoret og utenfor, eller på reise. Vi kan være din partner også. Du vil ha med virkelige mennesker å gjøre, folk som kjenner deg og støtter deg. Vi forstår at unike omstendigheter kan endre seg over tid. Derfor har vi oppsummert noen av mulighetene dine i ulike situasjoner:

Kontor og arbeidsmiljø

Enten du eller dine ansatte er på reise, arbeider på kontor eller har et annet miljø, blir dere stadig mer avhengige av elektronikk eller elektronikkrelaterte artikler. Vi garanterer kvalitet, brukervennlighet, tydelig informasjon og personlig service. I tillegg til at produktene gir god valuta for pengene, kan du tjene på å handle direkte fra oss.

Arbeidsgiver merkevarebygging

Arbeidsgivere er ambassadørene for bedriften. Stolthet og identitet kan være viktige faktorer for et velfungerende team. Støtt virksomheten med merkevareprodukter, og se dine arbeidsgivere bli en del av et sterk, forent gruppe. Egne merker kan gi deg denne tjenesten fra innkjøp til levering og service. 

Gaver og salgsfremmende varer

Å styrke merket med gaver eller andre produkter i tillegg til service kan være en god mulighet. Akkurat som oss ønsker du de beste produktene og best service for kunder og klienter. Nedis kan tilby elektronikk og elektronikkrelaterte artikler som kan ta virksomheten din til neste nivå. Du kan til og med bruke ditt eget varemerke for å tilby en komplett opplevelse. Med nettbasert og frakoblet produktinformasjon, produkter som er klare til bruk, og garantert kvalitet kan du lene deg tilbake mens kundene og klientene blir fornøyde.

Leverandør og servicepunkt

Alle våre produkter er enkle å installere, ofte forhåndsprogrammerte ved levering. Hvis det er noe som krever konfigurasjon, inkluderer vi en klar veiledning i esken eller gir hver bruker mer informasjon på Internett, og hvis det skulle oppstå et problem, har vi en støtteavdeling som kan hjelpe virksomheten din bedrift og brukere på Internett. 

Tilrettelegg for at virksomheten kan oppnå mer, med enkle, smarte elektronikkløsninger som gir god valuta for pengene.

Privat merking

Nedis kan tilby et komplett tjenestekonsept med privat merking, inkludert innkjøp, kvalitetskontroll, design og logistikk. Ønsker du å ta deg av deler av denne prosessen selv? Det er også mulig å sette ut en del av prosessen til oss.

Volumtilbud

Regner du med du å selge eller distribuere ett bestemt produkt i store mengder? Samarbeid med Nedis og dra nytte av denne enorme muligheten. Vi tar oss av hele prosessen fra innkjøp, emballasjeproduksjon og design til utsendelse av produktene.

Interessert i Nedis som partner?

Bli forhandler og få full tilgang til nettbutikken vår. Eller kontakt oss hvis du har flere spørsmål.