Din smarte forretningspartner for e-handel

Fra EDI, profesjonelle bilder, en sterk merkevare og direkte levering til egne merkevarer. Vi utfyller produktutvalget ditt på nett og gjør det enklere for kunden å velge riktig løsning for hverdagens krav. 

Ja, jeg vil registrere meg

Produktdata på nett

Koble systemene dine opp mot Nedis, og dra nytte av våre produktdata av høy kvalitet for å drive nettbutikken din og spare tid og arbeid.

  • Profesjonelle produktbilder
  • Tydelige produktbeskrivelser og spesifikasjoner
  • Videoer, 360° bilder og mye mer

Informasjon om lagerbeholdning i sanntid

Bruk Nedis Connect til å integrere forretningsprosessene dine med våre for å hindre restordrer, eliminere prosessfeil og automatisere bestillinger.

  • Sjekk pris og lagerbeholdning i sanntid
  • Automatiser innkjøpsprosessen

Få mer ut av nettbutikken med våre smarte digitale løsninger

Privat merking

Nedis kan tilby et komplett tjenestekonsept med privat merking, inkludert innkjøp, kvalitetskontroll, design og logistikk. Ønsker du å ta deg av deler av denne prosessen selv? Det er også mulig å sette ut en del av prosessen til oss.

Volumtilbud

Regner du med du å selge eller distribuere ett bestemt produkt i store mengder? Samarbeid med Nedis og dra nytte av denne enorme muligheten. Vi tar oss av hele prosessen fra innkjøp, emballasjeproduksjon og design til utsendelse av produktene.

Din smarte forretningspartner

Vi forstår at vår service er din service. Derfor tilbyr vi en opplevelsesnettside for kundene dine. Kunden kan finne inspirasjon og klar informasjon om Nedis-produkter. Når kunden bestemmer seg for å gjøre et kjøp, er det lett finne våre forhandlere med det praktiske verktøyet for å finne butikk. Hvis det fortsatt gjenstår spørsmål, finnes det en personlig produktekspert som gjerne hjelper både deg og kundene dine. 

Vårt langvarige samarbeid med ulike leverandører av ypperste klasse gjør oss til en pålitelig partner som kan gi deg de nyeste relevante produktene på riktig sted og til riktig tid. 

Interessert i Nedis som partner?

Bli forhandler og få full tilgang til nettbutikken vår. Eller kontakt oss hvis du har flere spørsmål.