Electronic Data Interchange (EDI)

Electronic Data Interchange

Hvis du allerede har en EDI-tilkobling, kan du også koble den til våre baksystemer. For øyeblikket tilbyr vi følgende EDI-meldinger: 

  • Product data
  • ORDER
  • ORDRSP
  • DESADV
  • INVOICE

Vår EDI-partner Onetrail vil sørge for at du kan sende og motta alle meldinger i det formatet du ønsker, via en av våre sikre tilkoblinger. For mer informasjon kan du sende e-post til vårt EDI team på edi@nedis.com eller kontakte din Nedis-kundebehandler.

Klikk her for å laste ned en oversikt over Nedis GLN numbers
 

Mer om EDI

Product data
Vi tilbyr en daglig oppdatering av sortimentet vårt, inkludert pris og tilgjengelighet. Vi inkluderer koblinger til mediefiler som bilder, videoer og nedlastinger. Vi kan tilby lagerbeholdningsoppdateringer hver time og en pris- og tilgjengelighetskontroll i sanntid.

ORDER
Vi kan motta og behandle bestillingene dine automatisk, enten det er en lagerbestilling, en sentral bestilling som må sendes til en lokal butikk eller en drop shipment-bestilling (hvis tilgjengelig i ditt land) som må leveres direkte til kunden.

ORDRSP (Order Response)
Order Response-meldingen (ORDRSP) er en ordrebekreftelse sendt av Nedis via EDI som en respons på bestillingen du har sendt. Order Response-meldingen inneholder den faktiske oversikten over bestillingen som skal sendes. 

DESADV (Despatch Advice)
Despatch Advice (DESADV) er den elektroniske versjonen av den papirbaserte forhåndsvarslingen om sending eller Advance Shipping Notice (ASN). Denne EDI-meldingen inneholder alle opplysningene om leveringen. I det mest konsise formatet oppgir DESADV  bare hvem som sender meldingen, hvem som mottar meldingen, forventet leveringsdato for bestillingen, artiklene på bestillingslinjen, artikkelkoden (EAN/GTIN/SKU) og det bestilte antallet.

INVOICE
Bruk av en EDI i forbindelse med økonomiske transaksjoner vil redusere feil og papirarbeid og forbedre tilgangen til økonomiske data i sanntid. Derfor tilbyr Nedis kundene sine fakturaer via EDI. INVOICE-meldingen inneholder informasjon som det opprinnelige bestillingsnummeret, gebyr, avgifter og MVA-informasjon.