Din smarte forretningspartner for varehandel

Fra komplette konsepter i butikken, klar emballasje og en sterk merkevare til egne merkevarer. Vi utfyller produktutvalget og gjør det enklere for kunden å velge riktig løsning for hverdagens krav. 

Ja, jeg vil registrere meg

Emballasje for selvbetjent utvalg

Emballasjen til Nedis-produktene er spesialdesignet. Hvorfor spesialdesign? Dette er basert på hvordan kunder ser gjennom produkter. I tillegg til det flotte utseendet er emballasjen er laget spesielt for å gjøre kundens valg enklere, uten behov for hjelp fra dine ansatte.

Nå er det lettere å velge produkter som gir god valuta for pengene, er enkle å bruke og passer perfekt til kundens daglige behov, takket være:

 1. Selvvalgte ikoner
 2. Profesjonell fotografering
 3. Livsstilsbilder
 4. Klar, flerspråklig beskrivelse
 5. QR-kode for informasjon på nett

Hyllekonsepter

Vi tilbyr komplette butikkonsepter for å gi deg den beste støtten og skape salgsmuligheter. Takket være gjennomført utseende og følelse for Nedis-produkter kan du fritt legge til disse produktene uten å blande merker eller utseender.

Hva tilbyr vi?

 • Hylleløsninger som kan tilpasses dine behov
 • Leveres med en overskrift eller et demokort
 • Personlig rådgivning om sortimentet
 • Klare valg for kunden

Presentasjon i butikken

Presenter Nedis-produktutvalget på best mulig måte med butikkpresentasjoner for å øke salget, informere kundene og skape produktbevissthet.

Hva tilbyr vi?

 • Bannere
 • Demokort
 • Tilpasset POS-materiell
 • Utstillingsmateriell for butikker

Nedis-produkter gir butikken smarte alternativer for A-merker

Privat merking

Nedis kan tilby et komplett tjenestekonsept med privat merking, inkludert innkjøp, kvalitetskontroll, design og logistikk. Ønsker du å ta deg av deler av denne prosessen selv? Det er også mulig å sette ut en del av prosessen til oss.

Volumtilbud

Regner du med du å selge eller distribuere ett bestemt produkt i store mengder? Samarbeid med Nedis og dra nytte av denne enorme muligheten. Vi tar oss av hele prosessen fra innkjøp, emballasjeproduksjon og design til utsendelse av produktene.

Din smarte forretningspartner

Vi forstår at vår service er din service. Derfor tilbyr vi en opplevelsesnettside for kundene dine. Kunden kan finne inspirasjon og klar informasjon om Nedis-produkter. Når kunden bestemmer seg for å gjøre et kjøp, er det lett finne våre forhandlere med det praktiske verktøyet for å finne butikk. Hvis det fortsatt gjenstår spørsmål, finnes det en personlig produktekspert som gjerne hjelper både deg og kundene dine. 

Vårt langvarige samarbeid med ulike leverandører av ypperste klasse gjør oss til en pålitelig partner som kan gi deg de nyeste relevante produktene på riktig sted og til riktig tid. 

Interessert i Nedis som partner?

Bli forhandler og få full tilgang til nettbutikken vår. Eller kontakt oss hvis du har flere spørsmål.