Kvalitet, en del av vår smarte drift

Høye standarder og regelmessige tester

Du ønsker å tilby kundene dine produkter av høy kvalitet. Akkurat som oss! Våre produkter oppfyller de høyeste mulige produktstandardene. Vi kontrollerer leverandørene våre regelmessig og tester kvaliteten på alle produktene våre for å sikre gjennomgående kvalitet. 

Amfori BSCI for helse, miljø, sikkerhet og dokumentasjon

Nedis prøver å overholde Amfori BSCI. Dette betyr at alle våre
produkter er produsert på trygge arbeidsplasser der menneskerettigheter blir respektert og arbeidstakere har kontrakter i henhold til nasjonal arbeidsrett. 

Amfori, et verdensomspennende samfunnsansvarsinitiativ som arbeider for å forbedre arbeidsforholdene i leverandørfabrikker over hele verden og oppnå bærekraftige forsyningskjeder.

Vi behandler produkter som våre egne

Hvert nye produkt vi introduserer, undergår grundige laboratorietester for å sikre høyest mulige produktstandarder. Gå til produktdetaljsiden for det aktuelle produktet hvis du vil se samsvarserklæringen, produktdatablader og spesielle produktsertifiseringer, og klikk på knappen for å vise alle dokumenter. Hvis du har spørsmål eller vil be om et dokument, kan du kontakte oss.

Leverandørkontroll

Vi gjennomfører regelmessige leverandørtilsyn og følger opp resultatene for å sikre at vi alltid gir deg riktig produktkvalitet hver gang. Dette omfatter:

  • Leverandørtilsyn
  • Logistikk- og kvalitetskontroll
  • Leverandørutvikling

Kvalitet som en del av vår smarte drift

Vår kvalitetsteam utfører intensive inspeksjoner før forsendelse basert på risikovurdering og statistiske metoder (AQL Level II). Eventuelle kvalitetsproblemer vil føre til produkt-/prosessforbedringer. Disse forebyggende tiltakene gjør at vi kan sikre jevn kvalitet.

  • Inspeksjon før forsendelse
  • Klagebehandling
  • Produkt- og prosessforbedringer

Kundeservice

Du ønsker å tilby kundene produkter som gir god valuta for pengene. Akkurat som oss! Vi sikrer tilgjengelighet og levering av produkter på rett sted og til rett tid. Selv direkte til kundene dine.

Ved å velge Nedis-produkter velger du også personlig service. En dedikert produktspesialist svarer gjerne på dine egne og dine kunders spørsmål. 

Som en ekstra sikkerhet arbeider kvalitetsteamet tett sammen med våre produktsjefer og produsenter for å løse eventuelle problemer som kan oppstå.

Interessert i Nedis som partner?

Bli forhandler og få full tilgang til nettbutikken vår. Eller kontakt oss hvis du har flere spørsmål.