Ditt eget merke og produktutvalg

Styrk varemerket og synligheten. Vi vil ta oss av produksjon, merking, design og forsendelse mens du sparer tid og øker fortjenesten. 

Egne merkevarer

Ønsker du at merket ditt skal stå for elektronikkrelaterte produkter som gir kvalitet, brukervennlighet og valuta for pengene?

Gi produktutvalg og salg mer kraft med ditt eget merke. Du har kontrollen, men vi kan tilby et komplett tjenestekonsept med privat merking, inkludert innkjøp, kvalitetskontroll, design og logistikk.

 

‘Selg produkter som dine egne, og øk lønnsomhet og margin ved å forkorte forsyningskjeden! ‘

Vaše značka plnící každodenní potřeby

S pomocí společnosti Nedis můžete pod vlastní značkou nabízet taková elektronická řešení, která Vašim zákazníkům umožní vykonávat každodenní aktivity a splní jejich každodenní potřeby. Nabízejte různorodou a výnosnou produktovou řadu založenou na nejnovějších technologiích a inovacích, která zároveň sleduje nejnovější trendy – a zároveň propagujte svou vlastní společnost nebo značku. 

Bedrifter som allerede bruker egne merkevarer fra Nedis

Coolblue

Coolblue er en raskt voksende pioner innen e-handel og har åpnet ni fysiske butikker og i tillegg til nettbutikkene de driver i Nederland og Belgia. 

Les mer

Système U

Système U er et fransk detaljistsamvirke som består av omtrent 800 uavhengige nærbutikker, supermarkeder og hypermarkeder.

Les mer

Habufa

Nedis bidrar mer enn gjerne med vår løsning for egne merkevarer for varemerket COCO maison – et av varemerkene i Habufas portefølje.

Les mer

Ditt varemerke, vårt problem

Emballasje og produktinformasjon

Dra nytte av våre mer enn 35 år med erfaring og bruk konseptet vårt for selvvalgt emballasje til å styrke merket ditt. Du kan bestemme bedriftsidentitet og utseende for å skille deg ut fra konkurrentene.

I tillegg til den smarte emballasjen kan benytte deg av våre smarte nettbaserte løsninger. Koble systemene dine til Nedis, og dra nytte av våre produktbeskrivelser og spesifikasjoner av høy kvalitet for å fremme nettbutikken og merkevaren din. 
 


POS-materiale og kampanjer

Ditt eget utseende bør ikke stoppe ved produktet og emballasjen. Med tilleggsmateriell kan du fremme merket ditt i butikken eller på Internett. Vi kan ta oss av dette for deg, vi kan samarbeide om imponerende design, eller du kan ordne det selv.

Kvalitet og logistikk

Våre produkter oppfyller de høyeste mulige standardene, det betyr at dine produkter oppfyller de høyeste mulige standardene. Vi kontrollerer våre leverandører regelmessig og tester kvaliteten på hvert produkt.

Vår fullt optimaliserte forsyningskjede har et solid grunnlag og vi sender 98 % av alle bestillinger på samme dag. Dra nytte av våre raske logistikkløsninger og alternativer for varebeholdning, og gi kundene riktig produkt til riktig tid.

Ønsker du å styrke merkevaren og virksomheten?

Begynn med privat merking i dag! Ta kontakt I dag og oppdag mulighetene.
Ingen Nedis forhandler enda? Klikk her for å se flere fordeler og registrer deg!