Salgsstøtte for produktutvalget ditt, online eller offline

Måten forbrukere kjøper dagligvarene sine på, er i ferd med å forandre seg. De vil ha et produkt som passer, og som ikke sprenger budsjettet. Det burde ikke ta lang tid å sammenligne produkter. Nedis hjelper deg ved å gi deg tydelige valg.
 

Emballasje for selvbetjent utvalg

Emballasjen til Nedis-produktene er spesialdesignet. Hvorfor spesialdesign? Dette er basert på hvordan kunder ser gjennom produkter. I tillegg til det flotte utseendet er emballasjen er laget spesielt for å gjøre kundens valg enklere, uten behov for hjelp fra dine ansatte.

Nå er det lettere å velge produkter som gir god valuta for pengene, er enkle å bruke og passer perfekt til kundens daglige behov, takket være:

 1. Selvvalgte ikoner
 2. Profesjonell fotografering
 3. Livsstilsbilder
 4. Klar, flerspråklig beskrivelse
 5. QR-kode for informasjon på nett

Hvordan fungerer det?

1. ikoner for selvbetjening

Du kan se og skanne igjennom ikonene på et øyeblikk. Viktige produktfunksjoner er fremhevede, slik at du og kundene dine enkelt kan velge etter de aktuelle kriteriene. 

2. Profesjonell fotografering

Du får det du ser på bildet. Det fine produktet på utsiden av pakken er det samme som du finner på innsiden. 

3. Livsstilbilder

Å finne det riktige produktet kan være utfordrende. Men når pakken er tydelig merket med bruksområdene, blir det lettere å finne det som passer for deg.  

4. Tydelig beskrivelse på flere språk 

Det burde ikke spille noen rolle hvor du er fra eller hvilket språk du snakker. Kunden din bør kunne glede seg over produkter som gjør livet enklere, smartere og morsommere. 

5. QR-kode til informasjon på nett

Produktene våre leveres med tydelig informasjon og er stort sett klare til bruk rett ut av esken. Hvis et Nedis®-produkt behøver litt montering, er prosedyren alltid i tråd med filosofien vår om enkle installasjoner. Hvis du har en QR-kode på esken, kan du til og med se bruksanvisningen på nett eller se en relevant produktvideo. 

Presentasjon i butikken

Presenter Nedis-produktutvalget på best mulig måte med butikkpresentasjoner for å øke salget, informere kundene og skape produktbevissthet.

Hva tilbyr vi?

 • Bannere
 • Demokort
 • Tilpasset POS-materiell
 • Utstillingsmateriell for butikker

Hyllekonsepter

Vi tilbyr komplette butikkonsepter for å gi deg den beste støtten og skape salgsmuligheter. Takket være gjennomført utseende og følelse for Nedis-produkter kan du fritt legge til disse produktene uten å blande merker eller utseender.

Hva tilbyr vi?

 • Hylleløsninger som kan tilpasses dine behov
 • Leveres med en overskrift eller et demokort
 • Personlig rådgivning om sortimentet
 • Klare valg for kunden

Vi forstår at salgsmulighetene dine bidrar til vår felles suksess.

nedis logo

Få flere salg på nett

Med profesjonelle produktbilder og tydelig produktinformasjon vet du hva du får. Kundene dine kan velge blant flott presenterte produkter på nett og blir glade når de ser at de har mottatt akkurat det de trengte. Videoer, bilder i 360° og mye mer som kommer til å øke salget eller fungere som en god støtte for tjenester etter salget. 

Koble systemene dine opp mot Nedis med Nedis Connect, og dra nytte av våre produktdata av høy kvalitet for å drive nettbutikken din og spare tid og arbeid.

Interessert i Nedis som partner?

Bli forhandler og få full tilgang til nettbutikken vår. Eller kontakt oss hvis du har flere spørsmål.