Skap salgsmuligheter ved å spare kostnader

Øk lønnsomheten og dekk kundenes behov med smart bestilling av større kvanta. Vi tar oss av hele prosessen fra innkjøp, emballasjeproduksjon og design til å faktisk sende ut produktene.

Volumtilbud

Planlegger du å selge et stort antall av ett produkt? Kjøp et større kvantum, få et bedre tilbud, og øk profittmarginen og lønnsomheten med brukervennlige kvalitetsprodukter som gir valuta for pengene. 
 

Hva får du ut av dette?

Emballasje for selvbetjent utvalg

Emballasjen for produktene våre er spesialdesignet. Hvorfor spesialdesign? Dette er basert på hvordan kunder ser gjennom produkter. I tillegg til det flotte utseendet er emballasjen er laget spesielt for å gjøre kundens valg enklere, uten behov for hjelp fra dine ansatte. 

Med det gjennomførte utseendet og utførelsen til produktseriene våre kan du fritt legge til flere produkter eller løsninger til volumtilbudet. På denne måten kan du tilby løsninger tilpasset den enkelte kundens behov.


Vær smart med volumtilbud

Vårt langvarige samarbeid med ulike leverandører av ypperste klasse gjør oss til en pålitelig partner som kan gi deg de nyeste relevante produktene på riktig sted og til riktig tid. 

Med over 50 000 kunder kjøper vi inn større volumer, og høyere antall betyr konkurransedyktige priser for oss og interessante marginer for deg! 

Samarbeid med Nedis for å skape store salgsmuligheter!'

Logistikk

Vi tilbyr fleksible logistikkløsninger for å oppfylle dine behov og ønsker. Fra å levere fra lager i Europa til å levere FOB direkte fra Kina, større kvanta kan leveres direkte fra Asia til lageret ditt. Vårt kontor i Kina tilrettelegger for alle forsendelser, på denne måten sørger vi for at alle produkter sendes til riktig tid, og at kvalitetsstandarder er oppfylt, og dette eliminerer risiko og innsats for kundene. Fordi du ikke trenger fulle containere med ett produkt fra én leverandør, tilbyr vi blandede containere: Du blander et antall ulike artikler fra ulike leverandører i én container og betaler transportkostnader bare én gang.

Planlegger du å selge et større antall av ett produkt?

Få den beste prisen for ditt selskap med et gratis pristilbud. Besøk denne siden for mer informasjon.