Med over 200 ansatte og fire varemerker er Habufa alltid på utkikk etter nye salgsmuligheter i hjemmeinnredningsmarkedet. Det er ikke uten grunn at selskapet har vokst så jevnt som det har gjort de siste par årene. Selskapet, som er basert i Nederland, men har virksomhet over hele verden, holder fast ved sitt familielignende særpreg med hovedmål om å oppnå «optimal kundetilfredshet». Nedis bidrar mer enn gjerne med vår løsning for egne merkevarer for varemerket COCO maison – et av varemerkene i Habufas portefølje.

Kompletterer sortimentet

Møbler og hjemmeinnredning er et meget aktivt marked. Hjem og bolig vil alltid være populært, og trender endrer seg fra sesong til sesong. Dette gjør at bransjen er morsom, men utfordrende. Man må følge med og presentere nye og spennende produkter hver eneste gang. Ved siden av å gi kunden akkurat det de leter etter, jobber Habufa aktivt for å få et forsprang på konkurrentene. Det å kunne gi kunden en totalpakke er et viktig element i dette. Å legge til lyspærer i sortimentet har vist seg å være en perfekt ekstratjeneste og en god grunn for forbrukerne til å kjøpe merket – og til å vende tilbake til det. Når sluttbrukerne kjøper en designlampe fra COCO maison, trenger de ikke å lete etter den best egnede lyspæren andre steder. Nedis og Habufa har allerede tatt seg av det.

‘Selg produkter som dine egne, og øk lønnsomhet og margin ved å forkorte forsyningskjeden! ‘

Merketilfredshet og -lojalitet

En fornøyd kunde er det selskapet sikter mot. Dette betyr å sørge for at sluttbrukeren er glad i merket – og til en viss grad omtaler COCO maison positivt overfor familie og venner også. Fantastisk design, godt oppbygd distribusjon og flotte ekstraprodukter er de perfekte ingrediensene for å oppnå dette.

Nedis utstyrer Habufa med lyspærer til deres enestående utvalg av designlamper for varemerket COCO maison. Dette merket er et lekent merke som ikke viker unna for farger, dekorative elementer og litt drama. Levende tilbehør, slik som belysning, kan utgjøre den store forskjellen i hjemmet ditt. Derfor mente Habufa at det var viktig å legge til lys, som i lyspærer, i utvalget av utsøkte lamper. Etter å ha testet denne ekstratjenesten for kundene en tid med Nedis-lyspærer, besluttet Habufa å inkludere produktene i utvalget permanent, men denne gangen som deres egne produkter – ved å bruke vårt konsept for egne merkevarer.

Betydningen av partnerskap

Nedis tar seg av produksjon, testing, dokumentasjon, merking og forsendelse, mens Habufa ser hva som passer best til deres design. Når de møtes, er det alltid idémyldring om behovene, produktene og mulighetene. Habufa kjenner COCO maison-kunden og vet hva sluttbrukeren ser etter i butikkene og på nettet, mens Nedis kjenner til de beste måtene for innkjøp, kvalitetskontroll og logistikk. Det endelige valget for sortimentet foretas i fellesskap. Hvert valg kommer som et resultat av begge parters sterke sider.

Samarbeidet er ganske naturlig ettersom begge hovedkvarterene ligger i nærheten av hverandre. Kommunikasjon har alltid vært enkelt, og begge parter fortsetter å jobbe med forbedringer og neste skritt. Hvis det oppstår problemer, er Habufa alltid velkommen til å kontakte Nedis’ støtteteam og omvendt.

Salgsstøtte

De ulike seriene kan med stolthet stilles ut i butikken og på nettet med et klart og unikt salgsargument: totalpakken. COCO maisons butikkonsept har til og med fått ros av forhandlere. Ettersom lampene leveres med matchende lyspærer og en attraktiv utstillingsløsning, blir det enklere for forhandlerne. En stor fordel med et fullstendig utvalg – og butikkonseptet som er utformet og levert av Nedis. Utstillingen er en del av dette smarte konseptet, men Nedis og Habufa har også sett på noe annet kundene orienterer seg etter: emballasje. Lyspærenes emballasje har samme utseende og preg som resten av utvalgets emballasje, og inneholder nyttig produktinformasjon. Kunden kan enkelt se gjennom sortimentet og finne det som passer best sammen.

Privat merking

Nedis kan tilby et komplett tjenestekonsept med privat merking, inkludert innkjøp, kvalitetskontroll, design og logistikk. Ønsker du å ta deg av deler av denne prosessen selv? Det er også mulig å sette ut en del av prosessen til oss.