Nedis®, your smart choice

Vi forstår at individuelle liv er unike og personlige omstendigheter kan endre seg over tid. Dette er grunnen til at vi tilbyr elektronikkrelaterte løsninger og produkter, for innendørs eller utendørs bruk, for hver aktivitet og for hvert stadium i livet. Vi gjør livet ditt smartere, enklere, sunnere og mer moro.
 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis for life

Nedis kobler apparater, produkter og til og med fullstendige løsninger til dine daglige behov. Dermed blir livet ditt smartere, lettere og sunnere. 

Ved å følge de nyeste markedstrendene tett kan vi inspirere deg til å automatisere, kontrollere og finne underholdning i hverdagen. Med produkter som gir valuta for pengene, tilbyr ve de smarteste valgene som er tilgjengelige. Kvaliteten er garantert, og alle produkter leveres med de nyeste spesifikasjonene, så du trenger ikke å bekymre deg for å gjøre det riktige valget. Vi har allerede tatt os av det!

Vi står for smarte elektroniske apparater som er enkel og intuitive, alle våre produkter er enkle å installere, ofte forhåndsprogrammerte ved levering. Hvis det er noe som krever konfigurasjon, inkluderer vi en klar hurtigveiledning i esken og mer omfattende håndbøker på Internett. Og hvis du har problemer du ikke kan løse selv, kan vår spesialistkundestøtte med glede hjelpe deg personlig. 

Med over 35 års erfaring og mer enn 50 000 forhandlere over hele Europa, både frakoblet og på nett, er våre produkter alltid innen rekkevidde.


Vi elsker elektronikk som gjør livet lett, behagelig og moro. 

  • Best valuta for pengene 
  • Komplette løsninger
  • Kvaliteten er garantert 
  • Enkelt å installere og bruke
  • Personlig service

You need this

Elektroniske løsninger for dine daglige behov


nedis logo

Våre nyeste produkter