Spilltilbehør, fra Nedis®

Hos Nedis finner du alt du trenger for å forbedre spillopplevelsen din. Det omfattende utvalget består av moderne spilltilbehør med et attraktivt design, inkludert lydsystemer, hodetelefoner, mus, musematter, tastaturer og gamepads. På denne måten kan du fokusere fullt og helt på lidenskapen din med det beste tekniske utstyret til en god pris.

 

Se alle spillprodukter

 

Gaming mus

Oppgrader spillopplevelsen din med en spillmus fra Nedis. Vårt utvalg av spillmus er designet med avanserte funksjoner som presisjonssensorer, justerbar DPI, programmerbare knapper og ergonomisk design. Med disse funksjonene kan du oppnå bedre nøyaktighet, hastighet og komfort. I tillegg gir spillmusene våre god valuta for pengene, slik at du får best mulig ytelse til en rimelig pris.

 

 

Gaming keyboards

Ta spillingen til neste nivå med et spilltastatur fra Nedis. Vårt utvalg av spilltastaturer er utstyrt med avanserte funksjoner som anti-ghosting, programmerbare taster og mekaniske brytere, noe som gir raskere og mer nøyaktig spilling. Dessuten gir RGB-belysningen et snev av stil til oppsettet ditt. Med ergonomisk design og en rekke stiler å velge mellom, kan du spille komfortabelt i timevis. Nedis spilltastaturer gir utmerket valuta for pengene, og leverer ytelse av høy kvalitet til en overkommelig pris.

 

Gaming Hodesett

Få et konkurransefortrinn i spillingen din med et spillhodesett fra Nedis. Vårt utvalg av spillhodesett tilbyr avanserte funksjoner som støydempende mikrofoner, oppslukende surroundlyd og komfortabel over-ear-design for lengre spilløkter. Med tydelig kommunikasjon og utmerket lydkvalitet kan du enkelt høre alle lydeffekter og snakke med lagkameratene dine. I tillegg har spillhodesettene våre slitesterk konstruksjon og stilig design. Med Nedis kan du oppleve et spillhodesett av høy kvalitet til en god pris, perfekt for både uformelle og profesjonelle spillere.rfect for both casual and professional gamers.

Create an awesome room

I tillegg til den fantastiske spillytelsen kan Nedis-produktene også forbedre estetikken i rommet ditt. Med muligheten til å stille inn belysningen til dine foretrukne farger, kan du oppleve spill som aldri før i et visuelt fantastisk miljø.

 

Gaming Høyttalere

Løft spillopplevelsen din med Nedis spillhøyttalere. Vårt utvalg av høyttalere tilbyr utmerket lydkvalitet og kraftig bass, noe som gjør alle lydeffekter og lydspor krystallklare.  Våre høyttalere er perfekte for spilling og lytting til musikk. I tillegg har spillhøyttalerne våre stilig design og kompakte størrelser, noe som gjør dem enkle å sette opp og perfekte for ethvert skrivebord. Med Nedis kan du få spillhøyttalere av høy kvalitet til en overkommelig pris, slik at du kan fordype deg helt i favorittspillene dine.

 

Spillkontrollere

Opplev spilling som aldri før med en PC-kontroller fra Nedis. Vårt utvalg av kontrollere tilbyr avanserte funksjoner som programmerbare knapper, dobbel vibrasjonstilbakemelding og trådløs tilkobling, noe som gir deg presis kontroll og en oppslukende spillopplevelse. Våre kontrollere har ergonomisk design og slitesterk konstruksjon, noe som sikrer komfortabel spilling og langvarig bruk. Med Nedis kan du få PC-kontrollere av høy kvalitet til en overkommelig pris, perfekt for både uformelle og seriøse spillere.

 

Bygg det perfekte oppsettet

 

 

Smart belysning

Skape det perfekte rommet som matcher fargene på spillutstyret ditt.

 

Se produkter

Webkameraer

Slik strømmer du en spilløkt i 4K Del spillferdighetene dine

 

Se produkter

Ringelys

Ringlys med stativ for å montere et kamera eller en telefon for å lage strømmer og vlogger

 

Se produkter

 

 

Også viktig: 

High speed HDMI kabler

Avanserte High Speed HDMI™-kabler gir deg best mulig lyd- og bildekvalitet.

USB-hubber

Koble til alt utstyr og eksterne enheter

Brytere

Ingenting slår en rask kablet internettforbindelse.

CAT6 svart UTP-kabel

Koble til enhetene dine med raske og stilige UTP-kabler.

Kabelhåndtering 

Fordi ingen liker ledninger over alt.

Skjøteledninger

Forsyn enhetene dine med overspenningsbeskyttelse.

Batterier

Forbli strømforsynt

Skjermfester

Monter skjermene dine for best mulig ytelse.