Hva er USB PD?

USB Power Delivery, eller, kort sagt, USB PD er en ny teknologi som gir en løsning på det moderne livets dagligdagse ubehageligheter. Teknologien gjør det mulig å bruke én lader til alle enhetene uten å skade batteriet. Den er trygg å bruke og en smart løsning for hurtiglading av enhetene.

 

USB Power Delivery kort oppsummert:

  • Én lader til alle enhetene dine
  • En smart og sikker ladeløsning
  • Hurtiglading for alle enhetene dine

Er du klar for fremtiden innen lading?

Skaff deg én lader til alle enhetene dine – behagelig og brukervennlig.

Hvorfor velge USB Power Delivery?

USB PD gjør det enklere å lade, ikke bare i dag, men i mange år fremover.
Les videre for å lære mer om denne teknologiens tre største fordeler.

 

Thumbnail

Én lader for hver enhet

Nesten alle smartenheter bruker en USB-lader i dag, men har du noen gang klart å få kontakten inn i laderen på riktig måte, første gang? Heldigvis bruker USB PD-ladere USB-C-kontakter, som er like på begge sider. Du trenger altså aldri å slåss med laderen igjen.

Ved å bruke denne nye kontakten kan du også bruke én lader til flere enheter. Uansett om du ønsker å lade opp smarttelefonen, nettbrettet, smartklokken eller den bærbare PC-en. Hvis det kan kobles til ved hjelp av USB-C, kan det lades med Power Delivery.
 

Smartteknologi, for bedre og sikrere lading

Du har sikkert hørt om ladere som eksploderer, eller enheter som begynner å brenne. De fleste gangene forårsakes dette av inngangseffekten. En lader som forsyner en enhet med for mye spenning, kan forårsake kortslutning eller overoppheting av enheten.

Power Delivery-ladere bruker smartteknologi for å løse dette problemet. Laderen forsyner enhetene dine med akkurat riktig mengde strøm på en intelligent måte. Smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare PC-er får alle forskjellig spenning.
 

Rask, raskere, raskest lading

Det å vente på at smarttelefonen skal lades opp, er sannsynligvis en av de største ubehagelighetene i det moderne dagliglivet. Du kan velge å bruke en kraftigere lader, men som sagt, medfører dette sikkerhetsproblemer.

Smartteknologien i USB Power Delivery gir deg opptil 70 % raskere lading. Hvordan? Ved å levere den maksimale sikre strømmengden enheten kan motta. På denne måten er det endelig mulig å få hurtiglading også til iPhone*.

Støtter enheten min USB PD?

Nesten alle nye smarttelefoner, nettbrett, bærbare PC-er eller «wearables» støtter bruk av USB PD. Det er PD-ladere på opptil 100 W som er kraftige nok til å lade den bærbare PC-en og smarte nok til å lade andre enheter.
Store navn som har integrert er Apple, LG, Google og Dell, og mange flere vil følge etter.

*Merk: Bare iPhone 8 eller nyere støtter USB PD. Smarttelefoner og nettbrett fra Samsung støtter ikke Power Delivery på grunn av bruken av andre teknologier.