Oppdag mulighetene med
USB Power Delivery

Du har antakelig opplevd det før. Du ser på favorittserien din, snakker med bestevennen din på telefonen, eller legger ut det viktige Instagram-innlegget. Så dør plutselig batteriet. Du begynner å lete etter riktig lader, en vanskelig jobb med forskjellige ladere for bærbare PC-er, nettbrett og smarttelefonen. Endelig har du funnet den riktige laderen for smarttelefonen. Nå begynner ventetiden. Du kan øke hastigheten ved å bruke laderen til nettbrettet, men er dette trygt?

Heldigvis finnes det en løsning på dette problemet. USB Power Delivery-lading gir et komfortabelt, sikkert og enkelt alternativ for lading av enhetene.
 

Hva er USB PD?

USB Power Delivery, eller, kort sagt, USB PD er en ny teknologi som gir en løsning på det moderne livets dagligdagse ubehageligheter. Teknologien gjør det mulig å bruke én lader til alle enhetene uten å skade batteriet. Den er trygg å bruke og en smart løsning for hurtiglading av enhetene.

 

USB Power Delivery kort oppsummert:

  • Én lader til alle enhetene dine
  • En smart og sikker ladeløsning
  • Hurtiglading for alle enhetene dine

Er du klar for fremtiden innen lading?

Skaff deg én lader til alle enhetene dine – behagelig og brukervennlig.

Hvorfor velge USB Power Delivery?

USB PD gjør det enklere å lade, ikke bare i dag, men i mange år fremover.
Les videre for å lære mer om denne teknologiens tre største fordeler.

 

Thumbnail

Én lader for hver enhet

Nesten alle smartenheter bruker en USB-lader i dag, men har du noen gang klart å få kontakten inn i laderen på riktig måte, første gang? Heldigvis bruker USB PD-ladere USB-C-kontakter, som er like på begge sider. Du trenger altså aldri å slåss med laderen igjen.

Ved å bruke denne nye kontakten kan du også bruke én lader til flere enheter. Uansett om du ønsker å lade opp smarttelefonen, nettbrettet, smartklokken eller den bærbare PC-en. Hvis det kan kobles til ved hjelp av USB-C, kan det lades med Power Delivery.
 

Smartteknologi, for bedre og sikrere lading

Du har sikkert hørt om ladere som eksploderer, eller enheter som begynner å brenne. De fleste gangene forårsakes dette av inngangseffekten. En lader som forsyner en enhet med for mye spenning, kan forårsake kortslutning eller overoppheting av enheten.

Power Delivery-ladere bruker smartteknologi for å løse dette problemet. Laderen forsyner enhetene dine med akkurat riktig mengde strøm på en intelligent måte. Smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare PC-er får alle forskjellig spenning.
 

Rask, raskere, raskest lading

Det å vente på at smarttelefonen skal lades opp, er sannsynligvis en av de største ubehagelighetene i det moderne dagliglivet. Du kan velge å bruke en kraftigere lader, men som sagt, medfører dette sikkerhetsproblemer.

Smartteknologien i USB Power Delivery gir deg opptil 70 % raskere lading. Hvordan? Ved å levere den maksimale sikre strømmengden enheten kan motta. På denne måten er det endelig mulig å få hurtiglading også til iPhone*.

Støtter enheten min USB PD?

Nesten alle nye smarttelefoner, nettbrett, bærbare PC-er eller «wearables» støtter bruk av USB PD. Det er PD-ladere på opptil 100 W som er kraftige nok til å lade den bærbare PC-en og smarte nok til å lade andre enheter.
Store navn som har integrert er Apple, LG, Google og Dell, og mange flere vil følge etter.

*Merk: Bare iPhone 8 eller nyere støtter USB PD. Smarttelefoner og nettbrett fra Samsung støtter ikke Power Delivery på grunn av bruken av andre teknologier.