Nedis SmartLife tilbyr en behagelig hverdag og hjelper deg med å spare tid og gir deg komfort. Med appen eller stemmen din kan du kontrollere og kombinere utallige apper og muligheter.

Er du en forretningskunde?

Legg Nedis SmartLife til tingene dine

Nedis® SmartLife er den letteste veien til et smart hjem

Start nå, sånn at du kan få med deg alle fordelene Nedis SmartLife tilbyr!

  • Det er ikke nødvendig med masse ekstrautstyr
  • Fungerer med Amazon Alexa og Google Home
  • Bruk smarttelefonen til å kontrollere det smarte hjemmet ditt med appen
  • Kombiner forskjellige SmartLife-produkter
  • Planlegg avansert smartadferd

Det er smart, rimelig og enkelt – og hele tiden utvikles og legges det til nye produkter og alternativer.

Oppdag SmartLife fra Nedis®

Tilkobling

Koble Nedis® SmartLife-produktene direkte til Wi-Fi-nettverket uten bruk av en separat hub.

Etter at du har tatt det splitter nye smartelementet opp av esken, kan du koble produktet trådløst til det eksisterende WiFi-nettverket, og det er klart til bruk. Det eneste du egentlig trenger, er Wi-Fi-passordet ditt!

Hvert produkt er smart nok til å kommunisere direkte med ruteren uten behov for en hub, gateway eller bro. Du trenger ikke en hel oppstartspakke, du kan sette i gang med bare ett produkt og den gratis appen, og derfra kan du begynne å utforske smartlivet ditt.

Styr

Styr alle produkter med Nedis® SmartLife-appen, eller bruk talestyring etter å ha koblet dem til Amazon Alexa eller Google Home.

Nedis® SmartLife-appen gir deg full kontroll over smartproduktene. Opprett scener for automatiske funksjoner, eller kontroller og styr hvert enkelt smartprodukt individuelt. Det spiller ingen rolle hvor du er. Hvis du har internettforbindelse, kan du styre alle de installerte produktene fra telefonen. Har du glemt å slå av strykejernet?! Ikke noe å bekymre seg for, slå det av uansett hvor du er, og føl deg trygg igjen.
Dette gjelder også alternativet talestyring. Du kan enkelt bruke en smarthøyttaler hjemme, men Google Assistant på smarttelefonen kan være like nyttig – hjemme eller alle andre steder.

Kombiner

Kombiner forskjellige SmartLife-produkter i scenarioer, og angi tidsplaner for avansert smart oppførsel.

Har du startet med ett enkelt smartprodukt – og vil nå gjøre hele hjemmet ditt smartere? Med Nedis® SmartLife kan du lage et smarthjem mens du bruker bare én kraftig app. Kombiner forskjellige løsninger fritt, hold et øye med dine kjære og åpne eller lukke persiennene automatisk for å styre romtemperaturen, dim lysene automatisk når du slår på TV-en via en smartplugg eller bare slå på lysene når du går inn i et rom takket være et signal fra en sensor.
 
Alt dette er mulig med Nedis® SmartLife-serien som stadig utvides, og som derfor vil gi enda flere muligheter etterhvert.

SmartLife-serien

Den lettvinte livsstilen begynner med å føle seg trygg og sikker. Overvåk og registrer hendelser som skjer på eiendommen din, med disse kvalitetssikkerhetskameraene, som også lar deg kommunisere tilbake med full toveislyd ved hjelp av smarttelefonen.

 

Vis produkter

 

I tillegg til å tilby deg kontroll via smarttelefonen eller stemmen din, kan SmartLife-sensorene få ting til å skje automatisk. Bruk sensorer som en del av det smarte sikkerhetssystemet ditt, eller bare for å slå på lys og apparater når du kommer inn i et rom.

 

Vis produkter

 

De smarte pluggene forvandler enhver enhet til en smart enhet. Slå på eller av eksternt ved hjelp av telefonen eller stemmen – eller lag tidsplaner for hva som helst, fra belysning til komfyr eller elektriske tepper, til når det passer deg best. Med en praktisk strømovervåkning kan du måle strømforbruket på enheten, både i øyeblikket og over tid. Slik at du kan leve et miljøvennlig liv i tillegg til et smart liv.

 

Vis produkter

 

Styr nyansen og lysstyrken på SmartLife-lyspærene dine eksternt eller automatisk. Sett den perfekte scenen for enhver anledning – enten det er en filmkveld eller en romantisk middag. Bytt ut de tradisjonelle lysbryterne i hjemmet ditt – med våre smarte veggbrytere for å ta automatisk styring eller fjernstyring av den eksisterende belysningen med smarttelefonen eller stemmen din. Og disse bryterne kan selvfølgelig også brukes manuelt – på gamlemåten.

 

Vis produkter

 

Last ned SmartLife-appen

Kontroller og overvåk alle enhetene dine når du introduseres for et smart liv med mobilappen vår.

Det er ikke behov for kostbare gatewayer eller kompliserte huber. Med SmartLife trenger du bare Wi-Fi-tilkoblingen din.

Opprett tidsplaner og scener for enhetene dine, eller styr hjemmet ditt fra hvor som helst ved hjelp av SmartLife-appen. Du kan få ting til å skje automatisk avhengig av klokkeslett, tilgjengelig lys, vær eller solskinn. Eller en hvilken som helst annen produkttilstand.

Amazon Alexa og Google Home kan brukes til å bokstavelig talt fortelle enhetene dine det du vil at de skal gjøre for deg.

SmartLife-appen er tilgjengelig gratis i App Store eller Google Play.

 

Download de Nedis SmartLife app in de App store

Ontdek het op Google Play