Utvid Smart med Nedis® og Zigbee

Ser du etter en budsjettvennlig og energieffektiv smartløsning? Utvid ditt Smart(Life)-hjem med Zigbee!

ZigBee er en alternativ protokoll til Wi-Fi med lavt strømforbruk som hovedfordel. Dette lar små, trådløse sensorer være funksjonelle i opp til flere år på ett enkelt batteri. Istedenfor å bruke Wi-Fi som permanent tilkobling, lytter Zigbee og bruker bare energi når det er nødvendig.

Vårt nye Zigbee-tillegg inneholder flere typer sensorer og en fjernkontroll som gjør det mulig å kontrollere hele hjemmet ditt. Oppdag bevegelse eller hvis en dør eller et vindu åpnes og hold et øye med inneklimaet.

 

• Trådløst, bare fest sensorene der du vil.
• Budsjettvennlig, gjør det tilgjengelig for alle å skape et smarthjem.
• Ingen forsinkelse, reaksjonstid under ett sekund.

Vi vil fortsette å utvide produktutvalget for Zigbee og SmartLife. Oppdag hvor tilgjengelig smartteknologi er i dag!

 

Smart Zigbee-Gateway

For å holde Zigbee-produktene dine tilkoblet trenger du en gateway. Du kan koble opptil 50 Zigbee-produkter til én gateway.

Denne gatewayen kobles direkte til Wi-Fi, noe som betyr at det ikke er behov for en Ethernet-kabel. Åpne Nedis® SmartLife-appen for å installere den. Hvert tilkoblede produkt vil vises i Nedis® SmartLife-appen og kan inkluderes i automatiserte oppgaver og oppsettsscenarier.

Plasser gatewayen i nærheten av Zigbee-produktene. Bruker du Zigbee kun ovenpå? Plasser gatewayen ovenpå også.

Utforsk Zigbee-kolleksjonen

Smart, Smartere, Smartest

Kombiner Zigbee med Nedis® SmartLife for å ta smarthjemmet ditt til neste nivå. Alle smartprodukter som du kan koble til SmartLife-appen, kan fungere sammen. Lag scener som hjelper deg med å ta kontroll over hverdagen. For eksempel:
 

  1. • Koble Zigbee-dørsensoren til SmartLife-Klimaanlegget ditt. Døren er åpen --> Slå av klimaanlegget. 
  2. • Zigbee-bevegelsesdetektoren merker at noen er i trappen, og slår på SmartLife-lysene i entreen eller trappeavsatsen.
  3. • Bruk Zigbee-klimasensoren til å slå på SmartLife-varmeapparatet når det havner under 20 ºC.

SmartLife-Helter

Last ned SmartLife-appen

Kontroller og overvåk alle smartenhetene dine med mobilappen vår. Opprett tidsplaner og scener for enhetene dine, eller styr hjemmet ditt fra hvor som helst ved hjelp av SmartLife-appen. Du kan få ting til å skje automatisk avhengig av klokkeslett, tilgjengelig lys, vær eller solskinn. Eller en hvilken som helst annen produkttilstand. Amazon Alexa og Google Home kan brukes til å bokstavelig talt fortelle enhetene dine det du vil at de skal gjøre for deg.

SmartLife-appen er tilgjengelig gratis i App Store eller Google Play.