Hvilken lader trenger jeg til en iPhone 15?

Den nyeste iPhone 15-modellen fra Apple leveres uten lader. Les videre for å finne viktig informasjon om lading av iPhone 15.

 

 

 

Lightning erstattes av USB-C

Apples nye iPhone 15 har en USB-C-port for lading og dataoverføring, som erstatter den tidligere Lightning-porten. Denne overgangen forenkler ladeprosessen for iPhone og reduserer antallet kabler og ladere som trengs for alle enhetene dine.


 

Hva er ladehastigheten til iPhone 15?

Apple har oppgitt at det tar ca. 30 minutter å lade batteriet til 50 %. Det er imidlertid viktig å merke seg at laderen som kreves for denne hastigheten, ikke følger med i esken og må kjøpes separat.

For å oppnå den angitte ladetiden må du bruke en lader med riktig effekt.

 

Hva er den beste laderen for iPhone 15?

iPhone 15 støtter lading med 20 watt, noe som er minimumskravet for å oppnå den høyeste ladehastigheten. Det skader imidlertid ikke å bruke en lader med høyere effekt. Moderne USB-ladere har innebygde sikkerhetsfunksjoner som forhindrer overlading og skader på enheten.

 

Nedis USB-C-ladere:

For dem som ofte har behov for flere ladeporter, tilbyr Nedis ladere med flere porter. Med en lader på 35 watt kan du både lade iPhone 15 og en Macbook Air eller en Apple-klokke.  

 

Nedis Multiport USB-adaptere: 

Hva med USB-C-kabelen?

 

 

 

Husk at USB-C-kabelen også er en viktig del for å lade så raskt som mulig. Kabelen som følger med iPhone er tilstrekkelig for lading. Men vær oppmerksom på at dataoverføringshastigheten er begrenset til 480 Mbps. Nedis-serien tilbyr flere USB-C-kabler som kan håndtere høyere dataoverføringshastigheter og i lengre lengder for optimal fleksibilitet;

 

Nedis USB-kabler