Nedis, your smart business partner

 

 

Historien vår

Teknologi er uten tvil den viktigste driveren for endringer i verden i dag. 

Nye teknologier og nyskapninger kommer inn i hjem, skoler og kontorer i enorme mengder og med en utrolig hastighet. De forandrer måten vi lever, lærer, jobbe og tilbringer fritiden på, fullstendig. Det er selvfølgelig kult og spennende! Men de fleste forbrukere trenger i det minste noe veiledning for å gjøre riktige valg, fordi tilbudet av elektroniske apparater er overveldende og kan være forvirrende. 

 

Det forbrukere ikke ønsker, er teknologi og elektroniske apparater som gjør livet mer komplisert. Eller som sprenger budsjettet. Det de vil ha, er brukervennlige elektroniske apparater og tilbehør som gir varig glede og god valuta for pengene.

 

Nedis har vært ledende i markedet for forbrukerelektronikk i mer enn 40 år. Vi tilbyr våre partnere et mangfoldig og lønnsomt utvalg av elektronikkrelaterte løsninger for kundene deres, basert på de nyeste teknologiene, nyskapningene og trendene. Vårt ønske er å tilby deg og dine klienter produkter og løsninger som gir et smart alternativ til A-merker. 

 

Vi setter vår ære i å glede våre partnere med den aller beste servicen vi kan tilby. Slik gjør vi det enkelt for deg å oppnå en bærekraftig inntektsstrøm for virksomheten. Bestilling gjøres enkelt via vår nettbutikk, appen der du kan skanne for å bestille, eller datastrøm via EDI. I tillegg vil en dedikert produktspesialist med glede svare på spørsmål du eller kundene dine måtte ha. 

 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  Nedis® introduseres i 2018 med en ny håndskreven logo – håndskreven fordi det er vår signatur for et personlig merke. Vi elsker elektronikk som gjør livet lett, behagelig og mer moro. Nedis er ditt smarte valg og vi støtter deg hele veien. 
 • Smart guidance
  Vi holder våre øyne og ører åpne, og tar sikte på å følge raskest med innen elektronikkrelatert tilbehør, produkter og komplette smarte løsninger. Hver måned legger vi til 100 nye produkter i det omfattende utvalget vårt. Alle våre produkter gir god valuta for pengene. Dette gir kundene dine klare valg og et smart alternativ til A-merker.
 • Smart mixing
  Med det smarte salgskonseptet vårt kan du enkelt tilpasse og videreutvikle sortimentet. Du kan legge til nye produkter uten å blande merker, og dermed unngå forvirring for kundene dine. De 3 emballasjeseriene – Fresh Green, Stylish Titanium og Trend – matcher hverandre og skiller deg ut fra konkurrentene.
 • Smart selling
  Nedis tilbyr deg et komplett utvalg av de beste apparatene og tilbehør som passer perfekt til hva dagens forbrukere er på jakt etter. Med 4000 nye Nedis-produkter på lager går du aldri glipp av en salgsmulighet. Videre kan vi forsyne deg med helt nytt POS-materiell, butikkutstillinger, demokort, diskutstillinger, produkttilførsel, bilder og selvvalgt emballasje med tydelige ikoner.
 • Smart operation
  Vår fullt optimalisert forsyningskjede har et solid grunnlag som våre kontorer i Asia og våre langvarige forhold til pålitelige partnere siden 1982. Vi gir deg det nyeste, relevante produktutvalget. I tillegg er vi stolte over at alle våre produkter er sertifisert og produsert i henhold til amfori BSCI-standarder.
 • Smart service
  Hos Nedis vil du ha med virkelige mennesker å gjøre, folk som kjenner deg og støtter deg. Vi sikrer tilgjengelighet og levering av riktige produkter på rett sted og til rett tid. Bestilling gjøres enkelt via vår nettbutikk, appen der du kan skanne for å bestille, eller datastrøm via EDI. 

You need this

Våre løsninger er det smarteste alternativet til A-merker på grunn av flott utseende og funksjonalitet, ekstrem pålitelighet og svært konkurransedyktige priser. 


Vanlige spørsmål

Hvis du er en forhandler, e-forhandler, forretning eller nærbutikk, er du hjertelig velkommen til å bli vår partner. Opprett din personlige konto i vår nettbutikk og dra nytte av gode tilbud. 

Trenger du mer informasjon? Du kan kontakte oss.

Det er vårt mål at alle skal være fornøyde med smarte produkter og løsninger som gir god valuta for pengene. Vi tilbyr Nedis® som merkevare, egne merker som tjeneste og volumtilbud som en fantastisk måte å øke marginene på. 

Ved siden av disse tre tilbudene kan vi gi deg tjenester som dropshipping (kun utvalgte land), salgsstøtte i form av EDI, butikkpresentasjoner og konseptet vårt for selvvalgt emballasje samt en flott nettbutikk. Ved siden av dette er kvaliteten på produktene våre alltid garantert.

Du ønsker å tilby kundene produkter som gir god valuta for pengene og fantastisk service. Akkurat som oss! Vi er stolte av at alle produktene våre er sertifisert og produsert i henhold til Amfori BSCI-standarder. 

Vi sikrer også konsekvent kvalitet, tilgjengelighet og levering av produkter på rett sted og til rett tid. Om nødvendig selv direkte til kundene dine med våre alternativer for dropshipping.

Klart det. Med kontorer i hele Europa er det alltid et kontor i nærheten av deg. Klikk på denne koblingen og finn et sted i nærheten av deg.

Du kan skille deg ut fra konkurrentene og fylle merket ditt med kvalitetsprodukter som er god valuta for pengene. Du har kontroll over din egen produktserie, mens vi tar oss av innkjøp, kvalitetskontroll, design og logistikk. Vi tilbyr et fullverdigegetmerke-konsept som kan justeres til dine behov. 

Dropshipping er en logistikkløsning for nettbutikker og vanlige butikker.  Du lar oss levere de bestilte varene direkte fra lageret vårt. Vi sørger for at pakken sendes direkte til kunden din. Denne tjenesten er tilgjengelig for Nederland, Belgia, Luxembourg og Tyskland.

Planlegger du å selge et større antall av ett produkt? Med over 50 000 kunder kjøper vi inn større volumer, og høyere antall betyr konkurransedyktige priser for oss og interessante marginer! De samme fordelene ved å storinnkjøp kan du få med våre volumtilbud. Vi tar oss av hele prosessen fra innkjøp, emballasjeproduksjon og -design til å faktisk sende ut produktene. Du nyter godt av å kjøpe inn i større mengder. 

EDI er en serverdeltilkobling som gir deg en automatisert informasjonsflyt mellom våre og dine systemer. Informasjon og prosesser som produktdata for din nettbutikk eller vanlige butikk, (automatiserte) bestillinger, bekreftelse, levering og fakturaregistreringer. Ved å koble deg til kan du spare tid, redusere feil og spare penger mens du fokuserer på det som er viktig: bedriften din. 

Våre tall og fakta

 • Vi har et utvalg av mer enn 10 000 produkter 
 • Vi lanserer mange nye produkter hver måned
 • Vi støtter vårt eget merke i produktutvalget ditt
 • Vi distribuerer mer enn 50 andre merker, inkludert eksklusive og lisensierte
 • Vi sysselsetter mer enn 150 mennesker
 • Vi leverer til mer enn 35 000 forretninger over hele Europa
 • Vi har lokale representanter over hele Europa
 • Lageret vårt i Den Bosch har en størrelse på ikke mindre enn 22 300 m2 

 

Presse og media

 

Nedis er alltid nær deg og ditt lokale marked

Vi har hovedkontoret vårt i Nederland, men vi har etablert oss i mange andre land gjennom 40 års drift. Med datterselskaper i hele Europa er vi alltid i nærheten av der du er. Uansett hvor du er, finnes det en representant som kjenner og forstår det lokale markedet. 
 

Interessert i Nedis som partner?

Bli forhandler og få full tilgang til nettbutikken vår. Eller kontakt oss hvis du har flere spørsmål.