Trygghet og Sikkerhet gjort enkelt,
hjemme og på kontoret

Å føle seg trygg og sikker er naturligvis uvurderlig, men det behøver ikke å være kostbart. Nedis® gir deg alt du trenger for å få deg til å føle deg trygg, enten du er hjemme eller ikke.

Beskytt det som betyr mest

Du trenger ikke å være ekspert på elektronikk for å installere et sikkerhetssystem i hjemmet eller på arbeidsplassen. Alt du må gjøre for å ha full kontroll, er å åpne esken og koble deg til enheten.

 

Se alle produktene i nettbutikken vår

Detektorer – Detektorene våre er følsomme og utstyrt med høye innebygde sirener for å varsle deg om fare.

Enten du ser etter røyk-, gass-, varme-, karbonmonoksid- eller vannlekkasjedetektorer, tilbyr vi forskjellige typer og modeller.
 

Se alle produktene i nettbutikken vår

Karbonmonoksid

Denne karbonmonoksiddetektoren har en levetid på opptil 10 år og er 75 % mindre enn de fleste andre CO-detektorer. Med den kraftige sensoren og den høye alarmen varsler den deg ved første registrering av fare.

Se produkt

Røykdetektor

Røykdetektorene våre har lang levetid, i likhet med de medfølgende batteriene. Denne modellen leveres i en ekstra liten utforming på bare 43 x 43 mm som passer i alle rom.

Se produkt

Vannlekkasjedetektor

Overvåk mulige vannlekkasjer på et tidlig stadium, også på steder som er vanskelige å nå. Den kobler seg til og med til Wi-Fi og sender en push-varsling til smarttelefonen for å informere deg.

Se produkt

Nedis® SmartLife

Den lettvinte livsstilen begynner med å føle seg trygg og sikker. Overvåk og registrer hendelser som skjer på eiendommen din, med disse kvalitetssikkerhetskameraene, som også lar deg kommunisere tilbake med full toveislyd ved hjelp av smarttelefonen.

Hjemmebeskyttelse – Leter du etter måter å holde et øye med hjemmet på?

 Vi tilbyr ulike løsninger. Fra dummy-alternativer for å bare skremme bort inntrengere til løsninger
som oppdager eventuelle bevegelser og sender deg en melding for å informere deg.
 

Se alle produktene i nettbutikken vår

Falskt overvåkingskamera

Ser du etter lavbudsjettløsninger som ser ut som ekte vare? Prøv Dummy-Sikkerhet. Den profesjonelle og realistiske designen skremmer bort inntrengere. Billig løsning med kraftig virkning.

Se produkt

Ringeklokke Med Kamera

Se hvem som ringer på, selv når du ikke er hjemme. Den sender en melding til smarttelefonen når noen ringer på eller nærmer seg døren. Start en videosamtale for å informere den besøkende, eller se på de lagrede bildene for å se hvem som har ringt på i dag. 

Se produkt

IP-overvåkingskamera

IP-kameraer leveres i forskjellige modeller for bruk både innen- og utendørs. Velg en modell som tar opp bilder og lar deg høre og snakke med dem foran kameraet.

Se produkt