Nedis SmartLife tilbyr en behagelig hverdag og hjelper deg med å spare tid og gir deg komfort. Med appen eller stemmen din kan du kontrollere og kombinere utallige apper og muligheter.

Kombiner smarte funksjoner med flott design!

Nå kan du oppgradere både interiør og livsstil med høyteknologiske nyheter. Vær stolt over det flotte hjemmet ditt og ha full kontroll. Skap lun stemning ved å dimme lysene på koselige kvelder, eller bruk sterkt lys når du skal jobbe.

Hvem ringer på?

Du kan raskt få vite det ved å ta en titt på smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Snakk med naboen som står foran døren og si at du nettopp har kommet hjem, men kommer snart, uten å måtte lukke opp døren til hjemmet ditt hvor du kan føle deg avslappet og trygg. Å kunne holde øye med eiendommen din eller ha smart sikkerhet på plass gir deg bevegelsesfrihet og du unngår bekymringer!

Enkle måter å spare energi på

Vi bruker strøm hver dag, og vi ønsker å gjøre det ansvarlig av hensyn til kommende generasjoner. Selv eksisterende applikasjoner kan bli smartere - og mer energivennlige, hvis du vil. Få mer kunnskap om bruk eller oppsett, for å ha det litt gøy eller for å gjøre hverdagen enklere: Sørg for at radioen slår seg på så snart du kommer inn i rommet, eller trakt en kopp kaffe fra sengen din på en søndag morgen.

Sinnsro

Å passe på dine kjære kan du gjøre på mange måter - spesielt i våre dager. Følg med via smarttelefonen eller nettbrettet, unngå bekymringer eller hjelp personen i den andre enden til å føle seg trygg ved å bruke den rolige stemmen din. Wi-Fi-smarte IP-kameraer kan fungere som en forlengelse av sansene dine.

Lett tilgjengelig

Vakre tradisjonelle lyspærer og designlamper behøver ikke å byttes ut - og å måtte reise deg for å slå på bryteren på veggen der den er plassert hører fortiden til. Slå på lysene før du kommer inn i rommet, bruk talekommandoer eller trykk ganske enkelt på den opplyste knappen. Få lettvint kontroll.