Nedis®, levert av Nedis

Merket Nedis er skapt. Vi gir deg produktutvalget, utseendet og følelsen, den intuitive emballasjen, de oppdaterte spesifikasjonene og tilleggstjenestene som fremmer salg. Med kvalitet, enkel bruk og personlig service garantert, vil våre produkter, og til og med fullstendige løsninger, gjøre kundens liv smartere, lettere og sunnere.
 

Produktutvalget for deg

Nedis® tilbyr et komplett utvalg av det beste elektronikkrelaterte tilbehøret, frittstående produkter og komplette smarte løsninger som passer perfekt til det dagens forbrukere er på jakt etter. Du bestemmer utvalget, vi sørger for kvalitet og service. Med 4000 ulike Nedis-produkter på lager går du aldri glipp av en salgsmulighet.
 

Emballasje og utseende

De 3 emballasjeseriene – Fresh Green, Stylish Titanium og Trend – matcher hverandre og skiller produktene fra konkurrentene. I tillegg til det flotte utseendet er emballasjen er laget for å gjøre kundens valg enklere. Klare ikoner og flotte produktbilder gir perfekt veiledning. Ikke bare selve emballasjen, men hele utstillingen av Nedis-produkter og -løsninger er gjort enkelt, intuitivt og rett og slett stilig. Du kan fritt legge til produkter uten å blande merker eller utseende og følelse.

  • Fresh Green
    Et komplett utvalg av produkter som gir meget bra valuta for pengene.
  • Stylish Titanium
    Produkter som har mer luksuriøst utseende og følelse.
  • Trend
    Temaemballasje for spesifikke produktserier, med attraktiv design for å skape ekstra oppmerksomhet.


 

Gi kundene dine klare valg og et smart alternativ til A-merker

Merket som er personlig

Med vår håndskrevne, kablede og signaturaktige merkelogo understreker vi vår personlige tilnærming og det faktum at vi forstår dagligliv og de unike omstendighetene som kan endres over tid. Dette er grunnen til at vi tilbyr elektronikkrelaterte løsninger og produkter, for bruk i og utenfor hjemmet, for alle aktiviteter og aldre. Dermed blir livet ditt smartere, lettere og sunnere.

Salgsfremmende

Forbrukerne vil ha brukervennlige elektroniske apparater og tilbehør som gir varig glede og god valuta for pengene. De trenger veiledning for å finne og velge disse produktene. Vi forsyner deg med POS-materiell, butikkutstillinger, demokort, diskutstillinger, produkttilførsel, bilder og selvvalgt emballasje med tydelige ikoner for å skape klare valg for kundene og fremme salg for deg. 

Måten kundene orienterer seg om hva de skal kjøpe, når og hvor, er i endring. På Internett og frakoblet. I tillegg til kommunikasjon i butikken leter kundene etter det rette produktet på Internett. Vi mener at uansett hvordan man søker, skal informasjonen skal være tydelig, lett å finne og gjennomført, med hensyn til brukernes personlige behov. Et eksempel er kundeopplevelsesnettsiden vår med våre nyeste produkter og et praktisk verktøy for å finne butikker. 

Vår service, din service

Du ønsker å tilby kundene produkter som gir god valuta for pengene. Akkurat som oss! Vi er stolte over at alle våre produkter er sertifisert og produsert i henhold til BSCI-standarder og er testet for å sikre kontinuerlig kvalitet. Vi sikrer også tilgjengelighet og levering av produkter på rett sted og til rett tid. Selv direkte til kundene dine.
 
Med intuitiv emballasje, brukervennlige produkter, massevis av ekstra informasjon som spesifikasjoner, håndbøker, kvalitet, dokumentasjon og veldig klare produktbilder liker vi å gjøre valget av Nedis-produkter enklere og smartere. 

Ved å velge Nedis-produkter velger du også personlig service. En dedikert produktspesialist svarer gjerne på dine egne og dine kunders spørsmål.

Interessert i Nedis som partner?

Bli forhandler og få full tilgang til nettbutikken vår. Eller kontakt oss hvis du har flere spørsmål.