Spar tid og få tilgang til de nyeste produktdataene

Når du arbeider med Nedis, stopper vi ikke ved levering av våre elektroniske løsninger og produkter. Vi gjør salg enkelt ved å levere den nødvendige informasjonen elektronisk for deg og kundene. 

Hva er Nedis Connect?

Nedis Connect er en omfattende pakke med elektroniske løsninger som gjør det mulig for deg å automatisere bestillingene dine mot Nedis og forsyne nettbutikken din med våre produktdata av høy kvalitet. 

Vil du vite mer om de mange mulighetene med Nedis Connect?

Klikk her for mer informasjon
 

En daglig oppdatering om nyheter angående produktinformasjon, profesjonelle produktbilder, priser og lagerbeholdning.

Nedis Connect

Article data
Hver dag legger vi ut den nyeste produktinformasjonen, de nyeste produktbeskrivelsene, de nyeste profesjonelle produktbildene, de nyeste prisene og den nyeste lagerbeholdningen. Denne informasjonen kan importeres i din nettbutikk, ditt ERP-system, POS-system osv. for salg- og sammenligningsfunksjoner samtidig som den forbedrer prosessene dine og reduserer feilmarginer.

Extra files
I tillegg til artikkeldataene leverer Nedis en liste med ekstra filer som inneholder informasjon om tilbehør, alternativer, varianter og Frequently Asked Questions, og som utfyller artikkelinformasjonen i nettbutikken din for å sikre at kundene dine finner det produktet de leter etter.

Invoice PDF
Motta PDF-fakturaene våre enkelt og greit i innboksen din. Du kan til og med bestemme hvilken e-postadresse du ønsker å motta fakturaer på, slik at de kan importeres inn i systemet ditt automatisk.

Real-time stock check
En systematisk sjekk av lagerbeholdningen i sanntid vil redusere restordrer og gir deg muligheten til å tilby kunden et alternativt produkt. Før du sender bestillingene dine til Nedis, anbefaler vi at du utfører en lagerbeholdningssjekk i sanntid for å bekrefte at den forespurte artikkelen er tilgjengelig.

Electronic order
Ved å bruke ordreformatet vårt for e-post kan du videresende bestillingene dine automatisk til Nedis slik at du ikke behøver å legge inn bestillingene manuelt i Nedis' nettbutikk. Nedis mottar bestillingene dine og behandler dem. Dette sparer tid og reduserer feil.

Dispatch information
Når bestillingene dine sendes, samler Nedis en oversikt over alle forsendelser for bestillingene dine i én enkelt fil som enkelt kan importeres inn i systemene dine. 

Sendingsinformasjon inkluderer:

  • pakkeinformasjon
  • antall sendt
  • sporingsinformasjon for å spore pakker hos transportøren