Nedis Connect, levert av Nedis

Spar tid og få tilgang til de nyeste produktdataene

Når du arbeider med Nedis, stopper vi ikke ved levering av våre elektroniske løsninger og produkter. Vi gjør salg enkelt ved å levere den nødvendige informasjonen elektronisk for deg og kundene. 

Electronic Data Interchange

Hvis du allerede har en EDI-tilkobling, kan du også koble den til våre baksystemer. For øyeblikket tilbyr vi følgende EDI-meldinger: 

  • Product data
  • ORDER
  • ORDRSP
  • DESADV
  • INVOICE

Vår EDI-partner Onetrail vil sørge for at du kan sende og motta alle meldinger i det formatet du ønsker, via en av våre sikre tilkoblinger. For mer informasjon kan du sende e-post til vårt EDI team på edi@nedis.com eller kontakte din Nedis-kundebehandler.

Klikk her for å laste ned en oversikt over Nedis GLN numbers
 

Mer om EDI

Product data
Vi tilbyr en daglig oppdatering av sortimentet vårt, inkludert pris og tilgjengelighet. Vi inkluderer koblinger til mediefiler som bilder, videoer og nedlastinger. Vi kan tilby lagerbeholdningsoppdateringer hver time og en pris- og tilgjengelighetskontroll i sanntid.

ORDER
Vi kan motta og behandle bestillingene dine automatisk, enten det er en lagerbestilling, en sentral bestilling som må sendes til en lokal butikk eller en drop shipment-bestilling (hvis tilgjengelig i ditt land) som må leveres direkte til kunden.

ORDRSP (Order Response)
Order Response-meldingen (ORDRSP) er en ordrebekreftelse sendt av Nedis via EDI som en respons på bestillingen du har sendt. Order Response-meldingen inneholder den faktiske oversikten over bestillingen som skal sendes. 

DESADV (Despatch Advice)
Despatch Advice (DESADV) er den elektroniske versjonen av den papirbaserte forhåndsvarslingen om sending eller Advance Shipping Notice (ASN). Denne EDI-meldingen inneholder alle opplysningene om leveringen. I det mest konsise formatet oppgir DESADV  bare hvem som sender meldingen, hvem som mottar meldingen, forventet leveringsdato for bestillingen, artiklene på bestillingslinjen, artikkelkoden (EAN/GTIN/SKU) og det bestilte antallet.

INVOICE
Bruk av en EDI i forbindelse med økonomiske transaksjoner vil redusere feil og papirarbeid og forbedre tilgangen til økonomiske data i sanntid. Derfor tilbyr Nedis kundene sine fakturaer via EDI. INVOICE-meldingen inneholder informasjon som det opprinnelige bestillingsnummeret, gebyr, avgifter og MVA-informasjon.

En daglig oppdatering om nyheter angående produktinformasjon, profesjonelle produktbilder, priser og lagerbeholdning.

Thumbnail

Hva er Nedis Connect?

Nedis Connect er en omfattende pakke med elektroniske løsninger som gjør det mulig å automatisere bestillingene dine mot Nedis og drive nettbutikken din med våre produktdata av høy kvalitet. 

Vil du vite mer om de mange mulighetene med Nedis Connect? Les videre for mer informasjon. Du kan selvfølgelig også kontakte E-commerce-teamet vårt på ecommerce@nedis.com eller kontakte din Nedis-kundebehandler.

Klikk her for å laste ned Quick Start Guide
Klikk her for å laste ned Technical Implementation manual

Nedis Connect

Article data
Hver dag legger vi ut den nyeste produktinformasjonen, de nyeste produktbeskrivelsene, de nyeste profesjonelle produktbildene, de nyeste prisene og den nyeste lagerbeholdningen. Denne informasjonen kan importeres i din nettbutikk, ditt ERP-system, POS-system osv. for salg- og sammenligningsfunksjoner samtidig som den forbedrer prosessene dine og reduserer feilmarginer.

Extra files
I tillegg til artikkeldataene leverer Nedis en liste med ekstra filer som inneholder informasjon om tilbehør, alternativer, varianter og Frequently Asked Questions, og som utfyller artikkelinformasjonen i nettbutikken din for å sikre at kundene dine finner det produktet de leter etter.

Invoice PDF
Motta PDF-fakturaene våre enkelt og greit i innboksen din. Du kan til og med bestemme hvilken e-postadresse du ønsker å motta fakturaer på, slik at de kan importeres inn i systemet ditt automatisk.

Real-time stock check
En systematisk sjekk av lagerbeholdningen i sanntid vil redusere restordrer og gir deg muligheten til å tilby kunden et alternativt produkt. Før du sender bestillingene dine til Nedis, anbefaler vi at du utfører en lagerbeholdningssjekk i sanntid for å bekrefte at den forespurte artikkelen er tilgjengelig.

Electronic order
Ved å bruke ordreformatet vårt for e-post kan du videresende bestillingene dine automatisk til Nedis slik at du ikke behøver å legge inn bestillingene manuelt i Nedis' nettbutikk. Nedis mottar bestillingene dine og behandler dem. Dette sparer tid og reduserer feil.

Dispatch information
Når bestillingene dine sendes, samler Nedis en oversikt over alle forsendelser for bestillingene dine i én enkelt fil som enkelt kan importeres inn i systemene dine. 

Sendingsinformasjon inkluderer:

  • pakkeinformasjon
  • antall sendt
  • sporingsinformasjon for å spore pakker hos transportøren

Ønsker du å bli oppdatert og få tilgang til de nyeste produktdataene?

Begynn med EDI. Ta kontakt for å oppdage nye muligheter.