Emballasje som du fritt kan mikse og matche

Når produktutvalget ditt har et klart emballasjekonsept, er det enklere for kundene å finne det de leter etter. Med de tydelige utvalgskonseptene våre – for eksempel Fresh Green, Stylish Titanium og Themed – tilbyr vi slik overensstemmelse og tydelighet. Du kan fritt legge til ethvert produkt i Nedis®-seriene uten å blande merker eller utseende og følelse. Du har kontrollen. Velg blant tusenvis av produkter og lag din egen produktserie som passer til din kunde.

Fresh Green

Gjenkjennelig på grunn av den lysegrønne fargen som gir hver pakke et friskt utseende. Du finner Fresh Green-konseptet vårt i alle produktkategoriene våre: Smart og tilkoblet, Hjem og fritid, Lyd og bilde samt Mobil og medier. Våre komplette Fresh Green-serier står for god valuta for pengene og brukervennlige produkter.

All emballasje er utstyrt med tydelige ikoner som representerer spesifikasjonene, tydelige beskrivelser på flere språk og en QR-kode med direktekobling til en startside.

Stylish Titanium

Den titanfargede konturen røper produktemballasjen Stylish Titanium. Et mer eksklusivt utseende og en mer luksuriøs følelse som passer til innholdet. Produktene som du finner i Stylish Titanium-seriene, har en mer eksklusiv utførelse og er produsert av utsøkte materialer. Plekteret viser hva slags designkonsept og materialbruk du finner i den aktuelle pakken.

All emballasje er utstyrt med tydelige ikoner som representerer spesifikasjonene, tydelige beskrivelser på flere språk og en QR-kode med direktekobling til en startside.

Gaming-serien

Gamere vet hva de vil ha og hva de trenger. De trenger produkter som passer til de enestående verdenene deres! Vi forstår det, og det gjør selvfølgelig du også. For gaming-serien fra Nedis® kunne vi ikke motstå å ta den helt ut. Med en mørk layout, en brennende drage og flygende gnister er emballasjekonseptet mer eksklusivt enn andre. Den spesialdesignede logoen, en rund form med dragehode, -klør og -haler, er implementert på emballasjen og selve produktene.

Actionkamera-serien

Vi er utforskere. Det å oppdage nye severdigheter eller å ta idretten vår til nye høyder i fjellene eller utrolige dybder i vannet er en opplevelse som ikke kan beskrives. Actionkameraer fra Nedis® kan uttrykke disse øyeblikkene i bilder. Produktene er ikke bare egnet for ekstremsport som for eksempel snowboard og terrengsykling, men er også produsert for fot- eller campingturisten. Pakken er utformet i henhold til denne ideen. Alle skal kunne forstå produktet. Med et tydelig vindu og tydelige bilder kan utforskeren i hver og en av oss orientere seg på et adrenalindrevet øyeblikk.

SmartLife-serien

Smart teknologi blomstrer. Flere og flere elementer i livet er knyttet til smarttelefonen. SmartLife-produktutvalget vårt er en del av denne utviklingen. Siden den er ny, men fremtidsrettet, er emballasjen ren og moderne. Emballasjen inneholder strukturen med produktbilder, tydelige ikoner og beskrivelser på flere språk. Ekstra informasjon legges til de produktene som krever litt innsikt. Smartpærene har for eksempel et energimerke.