Våre bedriftsløsninger

Varemerket Nedis®

Gjør livet smartere, lettere og sunnere. Nedis® tilbyr et komplett utvalg av kvalitetsprodukter som gir god valuta for pengene og passer perfekt for kundens behov i hverdagen.

Oppdag det nå

Løsning for egne merkevarer

Gi produktutvalget mer kraft med ditt eget merke. Vi kan tilby et komplett tjenestekonsept med privat merking, inkludert innkjøp, kvalitetskontroll, design og logistikk.

Oppdag det nå

Volumtilbud

Utnytt det fulle potensialet til produktutvalget ved å bestille på en smart måte. Øk lønnsomheten og sørg for at du dekker kundens behov.

Oppdag det nå

Komplett støtte for ulike forretningsbehov

Vi er din smarte forretningspartner ved å tilby ikke bare produktene våre, men også ved å ta oss av prosessen fra ressursinnhenting, utforming av emballasje, utstilling og design av produktet, den faktiske forsendelsen og enda mer. Velg din type virksomhet for å oppdage mer: 

Våre smarte verktøy, for deg

Vi er en stolt partner med mer enn 50 000 fornøyde kunder. Over tid har dette gitt oss dyp forståelse av markedet og ulike smarte verktøy for våre partnere.

Nedis, your smart business partner

 

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  Nedis® introduseres i 2018 med en ny håndskreven logo – håndskreven fordi det er vår signatur for et personlig merke. Vi elsker elektronikk som gjør livet lett, behagelig og mer moro. Nedis er ditt smarte valg og vi støtter deg hele veien. 
 • Smart guidance
  Vi holder våre øyne og ører åpne, og tar sikte på å følge raskest med innen elektronikkrelatert tilbehør, produkter og komplette smarte løsninger. Hver måned legger vi til 100 nye produkter i det omfattende utvalget vårt. Alle våre produkter gir god valuta for pengene. Dette gir kundene dine klare valg og et smart alternativ til A-merker.
 • Smart mixing
  Med det smarte salgskonseptet vårt kan du enkelt tilpasse og videreutvikle sortimentet. Du kan legge til nye produkter uten å blande merker, og dermed unngå forvirring for kundene dine. De 3 emballasjeseriene – Fresh Green, Stylish Titanium og Trend – matcher hverandre og skiller deg ut fra konkurrentene.
 • Smart selling
  Nedis tilbyr deg et komplett utvalg av de beste apparatene og tilbehør som passer perfekt til hva dagens forbrukere er på jakt etter. Med 4000 nye Nedis-produkter på lager går du aldri glipp av en salgsmulighet. Videre kan vi forsyne deg med helt nytt POS-materiell, butikkutstillinger, demokort, diskutstillinger, produkttilførsel, bilder og selvvalgt emballasje med tydelige ikoner.
 • Smart operation
  Vår fullt optimalisert forsyningskjede har et solid grunnlag som våre kontorer i Asia og våre langvarige forhold til pålitelige partnere siden 1982. Vi gir deg det nyeste, relevante produktutvalget. I tillegg er vi stolte over at alle våre produkter er sertifisert og produsert i henhold til amfori BSCI-standarder.
 • Smart service
  Hos Nedis vil du ha med virkelige mennesker å gjøre, folk som kjenner deg og støtter deg. Vi sikrer tilgjengelighet og levering av riktige produkter på rett sted og til rett tid. Bestilling gjøres enkelt via vår nettbutikk, appen der du kan skanne for å bestille, eller datastrøm via EDI. 

Interessert i Nedis som partner?

Bli forhandler og få full tilgang til nettbutikken vår. Eller kontakt oss hvis du har flere spørsmål.